Online Mindfulness Training

Veilig en comfortabel vanuit je eigen huis

Je ontvangt na inschrijving een betaalverzoek en vervolgens een uitnodiging voor de desbetreffende les. Het enige wat je nodig hebt is een computer, internet en een ruimte waar je even rustig kunt zijn. En uiteraard je eigen yogamat en deken.

MINDFULNESS & ZELFCOMPASSIE
MAANDAG EN VRIJDAG
van 9.30-10:30

Trainer: Robert

In deze les gaan we afwisselende Mindfulness en Zelfcompassie oefeningen doen. Fijne en rustige oefeningen zodat je meer in verbinding kan komen met jezelf en je lichaam. Het zijn combinaties van lichaamsgerichte oefeningen zoals de bodyscan en verschillende meditaties. Dus ook een uitermate geschikte manier om te leren mediteren. Elke sessie wordt afgesloten net een shavasana, oftewel een korte diepe liggende ontspanning met muziek.


YIN YOGA & MINDFULNESS
DONDERDAGAVOND
20.30-21:30

Trainers: Robert & Petra
In deze les geeft yoga docent Petra 30 minuten Yin yoga, een uitermate ontspannende manier van yoga waarbij je langer in een houding bent en je op deze manier je lichaam goed kunt waarnemen en ontspannen. De laatste 30 minuten geeft Robert een Mindfulness oefening i.c.m. een korte meditatie. Elke sessie wordt afgesloten net een shavasana, oftewel een korte diepe liggende ontspanning met muziek.Ervaringen van oud deelnemers

Malcare WordPress Security